beschrijving
De Thaise keuken kenmerkt zich door een verbinding van de vijf fundamentele smaaksensaties binnen een maaltijd of gerecht: heet (pittig), zuur, zoet, zout en (eventueel) bitter. Voeg daarbij het gebruik van veel verse kruiden en je kunt zelf Thais gaan koken tijdens deze heerlijke en gezellige kookworkshop in het mooie Antwerpen.
Bind je meegenomen kookschort voor en laat je verleiden door de kookkunsten van de kok die jullie begeleidt. Daarna gaan jullie zelf de volgende gerechten bereiden: pad thai, noodles, Thaïse kippensoep, roti en Tom Yam. Per groepje een gerecht zodat jullie daarna een uitgebreid diner hebben om te delen.
Na afloop is de keuken binnen no time ook weer aan kant als jullie dit samen even regelen. Daarna kun je tevreden met de Thaise smaken nog vers in je geheugen afscheid nemen van dit geslaagde uitje met vriendinnen, familie of collega’s.
Geïnteresseerd in deze workshop?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?
Informatie aanvragen